Rene | Event Manager, Event Specialist, Marketeer

Meer dan 20 jaar ben ik werkzaam geweest als Marketeer/ Event Specialist bij verschillende grote bedrijven, waaronder 3M Nederland, ANWB en De Telegraaf. Bij deze bedrijven heb ik mooie evenementen mogen ontwikkelen, organiseren en begeleiden. Om een nieuw product te introduceren, de merkbekendheid te vergroten of gewoon een leuke dag te organiseren voor relaties, leden of abonnees. Enkele projecten waren:

Sail Amsterdam 2015
De Telegraaf Krantcafé concerten
Studio 100 Zomerfestival
ANWB op Pinkpop
Kidsproof Museum Verkiezing

Sinds 2 jaar ben ik actief als zelfstandig eventmanager/projectleider. Mensen een bijzondere ervaring laten beleven is het mooiste wat er is. Hier ligt dan ook mijn passie! Het gaat erom de juiste boodschap te formuleren voor het bedrijf, merk of evenement en welk gevoel je hierbij wilt creëren bij de doelgroep. Als dit het gewenste gevoel is, dan zal men dit altijd blijven associëren met jou. Eén van de manieren om dit gevoel op te wekken is het organiseren van een event. Maar wat is jouw verhaal? Wat wil jij dat de bezoeker van jouw evenement blijft herinneren? Het gaat erom “waarom” je iets doet en niet “wat” je doet.

Ik geloof in de kracht van de beleving! De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met oa. het organiseren van het Holygreen Festival, een festival voor en door jongeren. Daarnaast heb ik een groot netwerk opgebouwd, dus samen met jou kunnen we een blijvende ervaring maken van jullie event. Ik zie evenementen als een waardevolle ontmoeting tussen mensen, bedrijven of merken. Zorg ervoor dat jouw evenement een belevenis is met een uniek verhaal, jouw verhaal! Zo herinnert de bezoeker nog lang na het evenement de boodschap die jij hebt willen vertellen.

Dus zoek je een ervaren projectleider of eventmanager, met marketing achtergrond, die van aanpakken houdt? Stuur dan een mail naar roos@festivalvacature.nl