Hoe werkt FV?

Festivalvacature.nl is het platform voor de festivalprofessional. Een plek waar vraag en aanbod binnen de festivalbranche samenkomt.

Voor de festivalprofessional:

Op Festivalvacature kun je op zoek gaan naar je dreamjob of naar freelanceklussen in de festivalbranche. Alle vacatures en klussen die je op Festivalvacature.nl vindt hebben direct iets te maken met het organiseren of faciliteren van festivals en evenementen.

Vacatures: we verzamelen alle toffe festivaljobs in een overzichtelijke vacaturebank, je kunt direct reageren op de openstaande vacatures. Staat je dreamjob er nog niet tussen? Meld je dan aan voor de vacature alert (zie onderaan deze pagina) en we houden je via de mail op de hoogte van de nieuwste functies.

Freelanceklussen: ben je freelancer en op zoek naar de leukste festivalklussen? Maak dan een profiel aan en je kunt direct reageren op freelance festivalklussen. Zodra je reageert op een klus nemen we contact met je op om je profiel kort door te lopen en te optimaliseren. Daarna wordt de opdrachtgever op de hoogte gesteld dat je interesse hebt in de klus, de opdrachtgever zal dan direct contact met je opnemen. Festivalvacature zit nergens tussen en fungeert enkel als platform. Jij maakt dus direct afspraken met de opdrachtgever.

Klik hier om een profiel aan te maken

Voor de bedrijven die op zoek zijn naar een festivalprofessional 

Festivalvacature is er voor bedrijven in de festivalbranche die hard groeien, toch een extra klus aannemen, een frisse wind nodig hebben of de planning niet helemaal rond krijgen, verder te kijken dan hun eigen via via netwerk. Wij plaatsen festivalvacatures op verschillende kanalen en sturen wekelijks een mailing naar het steeds groter wordende netwerk van Festivalvacature. Bij Festivalvacature plaats je de vacature in precies de juiste doelgroep met als doel: de juiste festivalprofessional vinden.

Het aantal festivals groeit ieder jaar gestaag door en zo ook het aantal mensen dat definitief kiest voor een carrière in de festivalbranche. Vanaf het begin bindt Festivalvacature mensen van wie het hart sneller gaat kloppen als ze denken aan groots, veel en adhoc. Het zijn mensen die naast hun eigen acquisitie en via via netwerk inzicht willen hebben in mogelijke klussen of een vaste baan. Een goede plek om jouw vacature te promoten.

Festivalvacature zit nergens tussen en fungeert enkel als vacatureplatform. Jij hebt dus direct contact met de kandidaat en maakt ook zelf de afspraken, ook voor eventuele vervolg klussen.

Klik hier voor meer info en tarieven