Luca | productie, programmering

In oktober 2016 ben ik afgestudeerd aan de NHTV  in Breda, waar ik de opleiding vrijetijdsmanagement volgde. Hierbinnen heb ik een honourstraject gedaan in sociale innovatie, Performatory genaamd. Na mijn afstuderen heb ik mij ingeschreven als zzp’er en ben ik voornamelijk productionele werkzaamheden voor evenementen en festivals uit gaan voeren. Zo heb ik een aantal jaar de productie en programmering van de theater area op het Solar Weekend Festival verzorgd, heb ik als logistiek producent voor het Nederlands Film Festival in 2017 gewerkt en heb ik voor Into The Great Wide Open, waar ik vier jaar geleden stage liep, verschillende werkzaamheden verricht. Op hetmoment ben ik hier werkzaam als producent voor de kinderkunst projecten op Here Comes The Summer en het Into The Great Wide Open festival zelf. Ik werk graag samen met creatieve mensen en vind het een interessante uitdaging om hun ideeën realistisch en uitvoerbaar te maken, zonder afbraak te doen aan het originele idee.

Naast deze projecten met een langer tijdsbestek heb ik ook kleinere klussen gedaan. Ik vind het interessant om op deze manier ook eens bij een ander soort evenement achter de schermen mee te kijken en mijn blik op deze manier te verruimen. Zo heb ik op Mysteryland de drankopslag van de artiesten beheerd, was ik locatieproducent op de AH buitendag en heb ik voor verschillende evenementen de accreditatiebalie aangestuurd.

Mijn expertise zit hem vooral in het uitvoeren van productionele werkzaamheden voor muziek-, theater-, en filmfestivals. Hiernaast vind ik het ook erg interessant om mee te denken over de invulling en programmering van bovenstaande evenementen en ik zou me hier dan ook meer in willen ontwikkelen. Ook zou ik het interessant vinden om meer kennis te vergaren over duurzaamheid binnen de evenementenwereld, dit zie ik als een zeer relevant thema, waar we niet meer omheen kunnen.

Wil je Luca inzetten op jouw festival? Stuur dan een mail naar roos@festivalvacature.nl