Jessica | Barmanager, kassamanager, accreditatie en campinghoofd

Mijn eerste baan was in de horeca. Waarom? Omdat het me toen al een leuke uitdaging leek om het mensen naar hun zin te maken in een ongedwongen omgeving. Een plek waar de meeste mensen met een goed humeur komen. Al gauw wilde ik mijn horeca ervaring verbreden op festivals. Niet alleen omdat ik het werk zo leuk vond, maar ook om deel uit te maken van een tof evenement en er samen met anderen voor te zorgen dat het festival succesvol verloopt. In meerdere verantwoordelijke functies heb ik met enthousiasme gewerkt en ben ik nog steeds werkzaam. Daarnaast krijg ik veel energie van het zelf organiseren van evenementen. Een paar voorbeelden van festivals waarop ik heb gewerkt zijn: Zwarte Cross, Absolutely Fresh events, Bevrijdingsfestival Wageningen, Strongmanrun Hellendoorn en Triathlon Holten.

Ik ben met mijn ruim acht jaar ervaring inzetbaar op festivals als:

  • barmanager
  • kassamanager
  • accreditatie/ontvangst personeel
  • campinghoofd
  • gastvrouw / hostess

Ik ben een spontaan persoon die probeert om anderen te motiveren. Als het kan met wat humor op z’n tijd!

Kun je Jessica met haar bak ervaring goed gebruiken op jouw festival? Stuur dan een mail naar roos@festivalvacature.nl