Dre | foodproductie, stagemanagement, logistics, en voorraadbeheer

Ik ben Dre, eventmanager en “problem solver” pur sang. Ik ben een culinair enthousiasteling met een passie voor muziek, events en media, ik ben totaal niet vies van hard werken (ik hou er zelfs van) en ben een echte social Rock and Rolla.

Ik heb ervaring met grote Festival foodproducties van bijvoorbeeld Smokey Goodness, Bevrijdingsfestival Overijssel en Stonehenge 

festival, maar ook als artist handler en stage manager heb ik ervaring op gedaan bij bijv. Fortarock en Booster Festival. Als runner, voorraadbeheerder of logistiek medewerker bied ik de nodige ondersteuning! 

Daarnaast heb ik een passie voor media en communicatie. Hierin heb ik relevante ervaring opgedaan en ben ik goed inzetbaar! 

Wil je dus een klein beetje meer Rock&Roll in je communicatie, op je event of in je food en drinks “I’m your man”.

Met een gezonde dosis humor (vooral slechte woordgrappen) en mijn signature bandana op mijn hoofd communiceer of produceer ik elke denkbaar aspect van jouw Festival.

Wil je Dre inzetten op jouw festival? Neem dan contact op met roos@festivalvacature.nl