Alba | Creatieve Productie, Coordinatie Horeca Productie, Marketeer

Sinds een jaar heb ik mijn eigen onderneming waarin ik werkzaam ben als zelfstandig ondernemer in de evenementen branche. Ik ben mijn bedrijf begonnen met als doel de marketing te verzorgen voor onder andere festivals. Echter ben ik erachter gekomen dat ik mijn kennis en ervaring juist zo veel mogelijk wil verbreden gericht tot productie. Ik wil (naast lange termijnsopdrachten) zo veel mogelijk verschillende soorten opdrachten aannemen om op die manier elk facet van een festival productie te leren kennen en begrijpen. Naar mijn mening zorgt dit ervoor dat je als producent sterker bent en beter kunt samenwerken. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik als zzp’er open minded, flexibel, ondernemend en ambitieus ben.

Bij SMKMRKT verzorg ik als marketeer zowel de online als offline communicatie. Denk hierbij aan het bijhouden van de socials, het uitsturen van persberichten, het merk in beeld brengen op offline vlak en het bedenken van een marketing plan ter versterking van het merk. Als creatief producent voor Mandala festival verzorg ik de invulling van de randprogrammering, de “look en feel” en de complete creatieve productie van het festival. Bij horeca productie ben ik verantwoordelijk voor de op-/afbouw van de barren en de coördinatie tijdens het festival.

Ik ben enthousiast, creatief, een harde werker, flexibel en ik heb een hart voor de evenementen branche. Ik kan niet wachten om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe samenwerkingen aan te gaan en mij verder te ontwikkelen als productie en marketing specialist.

Wil je Alba inzetten op jouw festival? Neem dan contact op met Roos: roos@festivalvacature.nl